Connect with us

Actual

Radare amplasate în cascadă. Polițiștii constănțeni au reținut 62 de permise de conducere

Published

on

actiune politie

Ieri, 7 mai a.c., polițiști de la Serviciul Rutier și formațiunile rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  precum și polițiști de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea  au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor privind viteza legală de deplasare, dar și a depășirilor neregulamentare.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județul Constanța și pe DN 22, în județele Constanța și Tulcea, unde aparatele radar au fost amplasate în cascadă.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 214.000 de lei, dintre care 234 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 62 de permise de conducere, dintre care 59 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Exemple:

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiști de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, aparatul radar înregistrând viteza de 109 km/h într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h.

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Formațiunea Rutieră au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, aparatul radar înregistrând viteza de 144 km/h într-o zonă în care limita de viteză este de 70 km/h.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!