Connect with us

Politica

Radu Mazăre, EXTRĂDAT. Foto din avion cu fostul primar al Constanței

Published

on

Radu Mazăre se îndreaptă, în aceste momente, spre Bucureşti, scriu jurnaliștii de la dcnews.ro citând Antena 3.

Autorităţile au reuşit să îl conving să se urce în avion, la Paris, după 4 ore de aşteptare în aeroportul Charles de Gaulle şi 45 de minute de negocieri.

În aceste momente, se află în avionul Tarom, care se îndreaptă spre Aeroportul Otopeni. În jur orei 20:30, ar trebui să aterizeze.

Iată cum a fost surprins în avion, în timpul zborului. Antena 3 a prezentat imaginea publicată de observator.tv, în emisiunea “100 de minute” de la Antena 3.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!