Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

RAEDPP Constanța a deschis, astăzi, prima piață volantă din oraș

Published

on

Conducerea RAEDPP Constanța anunță că, astăzi, a deschis prima piață volantă din oraș. Aceasta este situată pe strada Brizei (lângă terenul de sport) din cartierul Poarta 6, unde au fost prezenți zece producători locali. Piața a fost înființată la solicitarea locuitorilor din cartierul Poarta 6.

„Promovăm produsele autohtone și producătorii agricoli locali, prin organizarea primei piețe volante din municipiul Constanța. Piața volantă a fost inaugurată sâmbătă, 09 iulie 2022, pe platforma situată pe strada Brizei (lângă terenul de sport), unde au fost prezenți zece producători locali. Piața a fost înființată la solicitarea locuitorilor din Cartierul Poarta 6. Demersul va continua în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 8.00 – 14:00, constănțenii având posibilitatea achiziționării de fructe și legume proaspete, de sezon, direct de la producători locali din județele Constanța, Tulcea, Ialomița sau Maramureș.“, informează RAEDPP.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions