Connect with us

Stiri

RAJA a redus programul de lucru cu publicul

Maria Ionescu

Publicat

la

Având în vedere contextul epidemiologic actual, revenim cu un apel către toți abonații societății, pe care îi rugăm insistent să evite deplasările la sediile  RAJA în perioada care urmează, atât pentru protecția proprie cât și a angajaților noștri, care dețin un rol esențial în asigurarea acestui serviciu vital pentru populație. În această situație, reamintim că societatea noastră a redus programul de lucru cu publicul.

În continuare, consumatorii pot solicita informații sau adresa petiții/sesizări Biroului de relații cu clienții, de Luni până Vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la nr. de telefon 0241.924, tastele 4/5/6 sau pe adresa de e-mail serviciul.relatiiclienti@rajac.ro.

Pentru Birourile Contracte, Facturare, Avize și Juridic, de la nivelul întregii arii de operare, programul de lucru cu publicul este de Luni până Vineri, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Casieriile RAJA au program normal de lucru, însă solicităm tuturor clienților să evite aglomerația și să mențină, pe cât posibil, distanța față de persoanele aflate în jur.

Pentru orice alte informații, documente specifice, date de contact site-ul www.rajac.ro le stă la dispoziție tuturor clienților noștri. Cei care vor să transmită documente, înscrisuri sau acte specifice, o pot face pe adresele de e-mail ale centrelor zonale.

“Reamintim tuturor abonaților RAJA că una dintre principalele reguli de urmat pentru a se proteja de virusul COVID – 19  este spălarea în mod repetat a mâinilor cu apă și săpun! De aceea, societatea noastră a luat toate măsurile pentru a asigura furnizarea apei în regim continuu și în condiții de siguranță.”, precizează Biroul de Presă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: