Connect with us

Administratie

Răsăuțeanu cere conducerii Primăriei să introducă pe ordinea de zi a CLM proiectul înființării celor patru Centre de Asistență pentru Seniori

Published

on

rasauteanu

Consilierul local Costin Răsăuțeanu spune că înființarea celor patru Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori intră în linie dreaptă!

„Am reușit să introducem în planul anual de acțiune privind serviciile sociale, înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori. Inițial acest document întocmit superficial și înaintat consiliului local de către Direcția Generală de Asistență Socială NU includea aceste servicii sociale indispensabile pentru seniorii constănțeni. Faptul că exista un proiect depus privind înființarea acestor centre, nu a interesat pe nimeni. Acum se naște obligația respectării acestui obiectiv, dar și obligația morală a Primăriei să introducă rapid pe ordinea de zi proiectul depus acum o lună de grupul PSD. Este un proiect de anvergură pentru pensionarii constănțeni, primul de acest tip pentru Constanța, prin crearea unor spații care oferă servicii integrate. Trebuie să existe o preocupare constantă și să sprijinim cu orice mijloace persoanele vârstnice pentru îmbunătățirea calității vieții acestora și a stării lor de sănătate.“, spune consilierul local Costin Răsăuțeanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta