Conecteaza-te cu noi

Politica

Răsturnare de… voturi la Costinești. S-a decis renumărarea voturilor în toate secțiile de votare!

Published

on

primaria costinesti

UPDATE. Reprezentanții AEP se deplasează la Costinești pentru a supraveghea procedurile din cadrul Biroului Electoral Local.

“Având în vedere perioada îndelungată de finalizare a procedurilor din cadrul BECL Costinești, numeroasele solicitări venite din partea dumneavoastră (mass media – n.r.) de a fi transparente procedurile, în calitate de angajat AEP mă voi deplasa la BECL Costinești pentru a observa, conform legii, procedurile din cadrul BECL Costinești. Atrag atenția asupra faptului că voi OBSERVA procedurile, fără a interveni în niciun fel asupra lor Din dispozitia președintelui BECL si a loctiitorului BECL, impreuna cu majoritatea membrilor circumscriptiei Costinesti, pentru interesul superior al cetatenilor si pentru transparenta, se va relua numararea voturilor de la sectii”, spune Vlad Jipa, reprezentantul AEP în județul Constanța.

Primăria în Costineşti a fost câştigată, luni, la diferenţă de un vot de Dorin Jeanu. Acesta, potrivit numărătorii voturilor exprimate a obţinut al doilea mandat pe muchie de cuţit.

Tot ieri, s-a cerut renumărarea voturilor. După acest proces, Jeanu Dorin a pierdut alegerile. Astfel, primarul pentru următorii 4 ani ai stațiunii Costinești este Gheorghe Mechenici care a candidat pe listele Partidului Național Liberal.

Vă amintim că pentru fotoliul de primar al stațiunii Costinești s-au înscris 3 candidați. Este vorba despre Radu Mugurel Călin din partea Alianței pentru Unirea Românilor, Gheorghe Mechenici din partea Partidului Național Liberal și Dumitru Jeanu din partea Partidului Social Democrat.

Cifrele de luni

Luni, după numărarea rezultatelor parţiale, Dorin Jeanu rămâne primar la Costineşti după ce ar fi obţinut 771 de voturi, în timp ce contracandidatul său Gheorghe Mechenici, susţinut de PNL, ar fi obţinut 770 de voturi. Buletinele au fost numărate de mai multe ori pentru a se asigura că rezultatul nu e altul, însă rezultatul a fost acelaşi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions