Connect with us
Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Actorul Marius Chivu, cunoscut pentru rolul pe care îl interpretează în sitcom-ul de mare succes Las Fierbinți de la Pro TV (personajul Rață) a susținut un spectacol de STAND UP COMEDY la Taverna Constanța, pe 10 noiembrie a.c.. El a povestit publicului cu această ocazie că cel mai reușit spectacol pe care l-a dat vreodată a fost la Năvodari. Publicul din Năvodari a râs apoteotic încă de la salutul actorului. De ce s-a întâmplat așa vedeți în clipul atașat. ”Năvodariul este ca un acvariu și eu sunt singurul pește”, i-ar fi spus patronul cafenelei care a apelat la serviciile sale. Actorul a crezut că este o glumă, dar interlocutorul său l-ar fi asigurat că ar coordona o rețea de prostituție. La debutul spectacolului, patronul localului i-ar fi luat microfonul din mână ca să-i instruiască pe spectatori. Aceștia au fost somați să râdă, în caz contrat fiind amenințați cu bătaia. Desigur, spusele lui Marius Chivu reprezintă un moment de umor, astfel încât orice asemănare cu realitatea, dacă ar exista, nu poate fi privită decât ca o simplă coincidență.

Taverna Constanța este numele sub care funcționează fostul restaurant Taverna Sârbului din Constanța, după schimbarea proprietarului. Spectacolul a fost organizat de Theatrix Music, fiind susținut de partenerii media: Ordinea.Ro și Media TV.

Comments

comments

Entertainment

A început Festivalul Berii! Trei zile de muzică și multă băutură!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

După ce și-au făcut încălzirea de Paști și 1 Mai, constănțenii, și nu numai, continuă distracția. De astăzi începe Festivalul Berii Constanța, care are loc la Pavilionul Expozițional Constanța. Consiliul Județean Constanța spune că, în fiecare zi de festival, constănțenii se vor distra împreună cu artiști renumiți.

Programul zilei de astăzi, 3 mai

17:00 – 19:00 Demonstrație sportivă

19:00 – 21:00 Ansamblul Folcloric Profesionist “Izvoare Dobrogene”

SOLIȘTI: Valentin Sanfira, Elena Plătică, Mihaela Avram, Emilia Bașchir, Marius Brutaru

Programul zilei de sâmbătă, 4 mai

15:00 – 16:00 Maria Șalaru și grupul “Floricica”

16:00 – 17:00 Ansamblul polonez “Mala Poiana”, Poiana Micului, județul Suceava

Ansamblul “Kozaciok”, Bălcăuți, județul Suceava

17:00 – 18:00 Ionică Moroșanu

18:00 – 19:00 Taraful Ionel Tudorache

19:00 – 20:00 Gipsy Casual

20:00 – 21:00 JUKEBOX

Programul zilei de duminică, 5 mai

15:00 – 16:00 Trupa 3 Haiduci

16:00 – 17:00 Vali Crăciunescu și Cooperativa 9

17:00 – 18:00 Taraful Constantin Lătărețu

18:00 – 20:00 Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu”, județul Suceava

20:00 – 21:00 PROCONSUL

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

(VIDEO) Probabil cel mai frumos REVELION din Constanța

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Dacă v-ați întrebat cum trebuie să arate un REVELION ADEVĂRAT, trebuie doar să priviți imaginile care vorbesc de la sine. Petrecerea surprinsă în acest clip a avut loc la restaurantul Voila din centrul Constanței. Localul și-a întâmpinat oaspeții cu muzică de calitate interpretată de îndrăgita cântăreață Elena Plătică. De asemenea, Maria Cristina Chiruță, o copilă cu voce de aur, i-a colindat și sorcovit pe clienți. La trecerea dintre ani, restaurantul Voila a organizat un foc tradițional de artificii. Petrecerea a fost reluată în primele minute ale anului nou, cu un moment oriental, deosebit de spectaculos, și a continuat cu band-ul care a acompaniat-o pe Elena Plătică, până în zorii zilei de 1 ianuarie 2019. Imagine și montaj: Ordinea.Ro. (Articol publicitar)

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

4 ani de la inaugurarea restaurantului Voila din centrul Constanței

admin

Publicat

la data de

Scris de

Restaurantul Voila (din limba franceză, se citește voala), situat în centrul municipiului Constanța, într-o clădire de epocă, reamenajată, pe bulevardul Tomis nr. 128, se pregătește să sărbătorească 4 ani de existență. Pe 1 decembrie, Voila a găzduit o petrecere românească, dedicată Centenarului Marii Uniri. Talentații artiști ai formației Autentic Folclor au delectat publicul cu melodii îndrăgite din folclorul românesc. Restaurantul i-a premiat pe participanți în cadrul unei tombole, în care marele premiu a fost un sejur la munte, în stațiunea Predeal. De asemenea, au fost oferite câștigătorilor sticle de vin de cea mai bună calitate și o cină romantică, în cuplu, la restaurantul Voila. Extragerea numerelor câștigătoare a fost efectuată de o copilă de 4 ani, prezentă la petrecere alături de familia sa. În clipul atașat puteți vedea câteva momente ale petrecerii.

Pe 6 decembrie, restaurantul a programat o petrecere cu muzica anilor 90. Și în cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolă cu premii. De asemenea, în toată luna decembrie se oferă clienților promoții importante în cursul săptămânii, de luni până joi, la meniurile de pește, sushi, produse libaneze și carne de vită. Dacă n-ați mâncat niciodată mâncare libaneză, ar fi timpul să mergeți la Voila. Restaurantul beneficiază de un ambient plăcut, mâncare gustoasă și servire promptă, asigurată de un personal tânăr, frumos și bine pregătit.

(Articol Publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: