Conecteaza-te cu noi

Politica

RĂZBOI TOTAL între Vrabie și Vlădescu. Scaunul viceprimăriței, ocupat de reprezentantul rromilor! Ce spune edilul

Published

on

Conflictul dintre primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, și viceprimărița Luminița Vlădescu atinge cote alarmante. Luni, viceprimărița Vlădescu s-a trezit cu un nou coleg de birou. Este vorba despre Melu Irimia, reprezentantul comunității de rromi din oraș.

Contactată telefonic, Luminița Vlădescu a declarat pentru ziarul nostru că situația de la Medgidia este una… specială și că se poate aștepta la orice de acum înainte. Totuși, Vlădescu este decisă să nu renunțe, să rămână și să vorbeasă despre problemele orașului. Mai mult, viceprimărița și-a propus să facă și declarații de presă, într-o conferință pe care și-a programat-o miercuri, 29 noiembrie.

“Am un nou coleg de birou,domnul Mielu Irimia. Sunt convinsă ca ma voi înțelege bine și ca vom învață multe lucruri împreuna despre primarul nostru!”, este comentariul viceprimăriei pentru fotografia cu Melu Irimia.

Despre această situație, Luminița Vlădescu ne-a declarat:

Advertisement

“Suntem într-o situație specială la Medgidia, o situație aflată departe de lumea reală. Da, am un nou coleg de birou și nu doar că îmi este coleg de birou, din dispoziția primarului, noul coleg îmi ocupă scaunul și biroul la propriu. Nu am nicio problemă, voi rămâne până când Consiliul Local va decide că trebuie să plec și voi arăta care sunt problemele Medgidiei. Mâine este ședință de Consiliu Local și miercuri mi-am propus să organizez o conferință de presă, asta dacă nu intervine cine știe ce altceva, că nu mă mai surprinde nimic”, a declarat viceprimarul Luminița Vlădescu pentru “Ordinea.ro”

Explicația primarului: “Toate birourile sunt full. Eu n-am stat pe scaunul de primar, deci nu scaunul este important”

Contactat telefonic pentru a lămuri situația, primarul își justifică decizia de a-i aduce un coleg de birou viceprimăriței Vlădescu prin a ne informa că aceasta era singurul angajat din administrația locală ce își desfășura activitatea singură în birou. Astfel, lipsa de spațiu, devine motivul pentru care primarul din Medgidia explică fotografia pe care viceprimărița a postat-o pe Facebook.

Valentin Vrabie, mayor of Peştera, Romania.

“De un an și 4 luni, doamna viceprimar doar a monitorizat, nu a făcut nimic. Dincolo de asta, toate birourile sunt ful, era singurul birou unde dumneaei stătea singură. Eu nu am stat pe scaunul de primar nici la Peștera, nici la Medgidia, dar dacă pentru dumneaei scaunul acela este important, atunci nu am ce să comentez… Totodată, vă transmit că domnul care își va desfășura activitatea în acel birou derulează un proiect important, în valoare de 7 milioane de euro pentru comunitatea de rromi din Medgidia, știut fiind faptul că aceștia au probleme sociale reale. Dacă doamna viceprimar îl ridiculizează, atunci nu mai este problema mea, însă ar trebui să se mândrească, să fie mulțumită că se face ceva pentru această comunitate”, a spus Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia pentru “Ordinea.ro”

Întrebat de unde acest conflict, toate aceste acuzații aruncate în spațiul public de mai bine de-o lună, edilul ne-a declarat următoarele: “Dumneaei este de zeci de ani consilier, a fost viceprimar și încă este… Unde a fost dumnaei în ultimii zeci de ani când avea treabă? Ce a făcut dumneaei, nu ce fac eu? Asta este de fapt întrebarea… În primul rând, plătesc datoriile pe care le-au lăsat ei și caut resurse pentru problemele Medgidiei. Între vrăjeală și fapte, între minciuni și adevăr, voi arăta lucruri.”

Amintim faptul că între Vrabie și Vlădescu a avut loc un schimb dur de replici, edilul ajungând la jigniri urâte, folosind un limbaj suburban la adresa viceprimăriței. Dincolo de asta, vineri, edilul a decis să îi ia și mașina de serviciu acesteia, motivând într-un document oficial că administrația locală duce lipsă de mașini pentru activitățile publice.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions