Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie a polițiștilor de la Serviciul Rutier. Mai mulți șoferi băuți sau drogați s-au ales cu dosar penal

Published

on

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat, în noaptea de 10 spre 11 iulie, acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Astfel, polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 12 permise de conducere, dintre care 10 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune). De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care una pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și una pentru conducere cu permisul suspendat.

Exemplu:

Un bărbat de 22 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, la intersecție cu DJ 226, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions