Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Razie a polițiștilor în mai multe localități din județul Constanța. Au aplicat zeci de amenzi

Published

on

În cursul serii trecute, polițiștii constănțeni din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, în orașul Ovidiu și localitățile Mihail Kogălniceanu, Lumina și Culmea.

La data de 21 ianuarie a.c., în intervalul orar 18.00-22.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției orașului Ovidiu și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, cu sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă ”Tomis” au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost oprite, pentru control, peste 60 de autovehicule, totodată fiind verificați și 8 operatori economici.

”În urma activităților, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei, dintre care 42 la O.U.G. 195/2002, majoritatea pentru depășirea limitei de viteză, și 7 la Legea 61/1991, toate pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere, dintre care 1 pentru depășirea, cu 50 km/h, a limitei de viteză și 1 pentru depășirea pe linie continuă.

De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions