Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie a polițiștilor în orașul Cernavodă. Zeci de persoane au fost legitimate

Published

on

În seara de 22 mai a.c., în intervalul orar 18.00 – 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale, Secției 6 Rurală Cernavodă și jandarmi constănțeni, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în orașul Cernavodă.

Au fost legitimate peste 80 de persoane și au fost controlate 41 de autovehicule.

”În urma acțiunilor, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 11 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 la Legea 61/1991.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, fiind reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.

Advertisement

Exemplu:

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autovehicul în localitatea Aliman, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions