Connect with us

Actual

Razie în municipiul Constanța. Amenzi de peste 76.000 de lei, aplicate de polițiști

Published

on

În cursul nopții trecute, 5/6 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea practicării prostituției, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța, în zonele de competență ale Secțiilor 2 și 3, au participat polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și jandarmi constănțeni.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 180 de persoane și au fost controlate 19 societăți comerciale.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, precum și un set cu numărul de înmatriculare.

În urma activităților, au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 76.000 de lei, dintre care 50 pentru nerespectarea Legii 55/2020, în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, într-un local de pe bulevardul Tomis (sală de jocuri), s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Acestea au fost identificate și sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei.

Totodată, administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, referitoare la desfășurarea activității de către operatorii economici.

Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, într-un restaurant de pe strada Sarmisegetuza, s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, referitoare la desfășurarea activității de către operatorii economici.

Comments

comments