Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie în municipiul Constanța. Polițiștii au aplicat 123 de sancțiuni contravenționale

Published

on

politia constanta

În noaptea de 25 spre 26 mai a.c., polițiști Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o razie pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere și a traficului și consumului de substanțe interzise. Astfel, peste 100 de polițiști au acționat în municipiul Constanța, în Portul Constanța, precum și în localitățile rurale arondate.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 892 de persoane, dintre acestea 814 fiind verificate prin aplicația eDac. De asemenea, au fost controlate 537 de vehicule și 124 de locații publice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 67.000 de lei. Dintre acestea, 53 au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 51 pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 16 vehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate. Concomitent, au fost retrase 6 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului, și au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

”Astfel, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 4.25, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au identificat o femeie, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions