Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie în municipiul Medgidia. Polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale

Published

on

politia medgidia

Ieri, 23 iunie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au efectuat o razie în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii faptelor ilegale și creșterii gradului de siguranță rutieră.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost verificate 6 persoane aflate sub măsura preventivă a controlului judiciar, 100 de vehicule și 3 locații publice.

De asemenea, au fost executate 12 mandate de aducere.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 20 la O.U.G. 195/2002 și 7 la Legea 61/1991.

Advertisement

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

politia medgidiA

Foto: IPJ Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions