Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Reabilitarea unui loc de joacă din cartierul Poarta 6, abandonată? Stelian Ion: „Treabă începută și neterminată sau terminată prost, în bătaie de joc“

Published

on

teren joaca poarta

Liderul USR Constanța, Stelian Ion, aduce critici conducerii administrației publice locale pentru faptul că a lăsat de izbeliște un loc de joacă din cartierul Poarta 6.

„Incompetența și nepăsarea lui Vergil Chițac devin tot mai apăsătoare și periculoase. Reabilitarea unuia dintre locurile de joacă din cartierul Poarta 6 a început în luna mai. Suntem la jumătatea lunii septembrie, iar acest perimetru seamănă tot mai mult cu un teren abandonat. Deja zona reprezintă un real pericol! Vântul de la mijlocul săptămânii a dărâmat și o parte din gardului improvizat pe lângă care, zilnic, trec foarte mulți copii în drumul lor spre terenurile de sport din vecinătate.

Nimeni nu știe cât va mai dura până când acest fost loc de joacă și altele asemenea terenuri din oraș vor fi redate copiilor. Deocamdată e doar un maidan periculos. Primarul Chițac stă ascuns de trei ani și nu face altceva decât să promită termene mincinoase pentru șantierele incompetenței. Treaba începută și neterminată sau terminată prost, în bătaie de joc, reprezintă marca înregistrată a administrației Chițac, PNL și PSD. BataieDeJoc 2.0.“, spune Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions