Connect with us

Stiri

Record la Constanţa! 300 de jucători înscrişi la Streetplay Cazino

Avatar

Publicat

la

Baschetul pune stăpânire pe platoul din faţa Cazinoului de sâmbătă dimineaţa până duminică seara, iar cei aproape 300 de jucători înscrişi, record pentru turneele din Constanţa, vor lupta pentru premii în valoare totală de peste 20.000 de lei.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis, este ultima şansă de calificare pentru puternicul turneu internaţional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc în zilele de 13 şi 14 august, la Bucureşti, în Piaţa Universităţii.

Rapperii El Nino, Samurai, Gazah şi Phunk B sunt pregătiţi să încingă atmosfera la Constanţa Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour, care se va disputa în zilele de 6 şi 7 august, pe faleza din faţa cazinoului din Constanţa.

Cei patru sunt aşteptaţi să facă spectacol sâmbătă seara, după ora 19.00, pe terenurile amenajate în faţa emblematicului edificiu constănţean, alături de Graţian Pintea, cel mai scund dunker din România, care a pregătit cele mai noi execuţii ale sale pentru o demonstraţie incendiară.

Printre jucătorii înscrişii se numără şi componenţi ai naţionalelor de baschet 3×3 ale României, care se pregătesc pentru cea de-a doua ediţie a Campionatelor Europene ce vor avea loc între 2 şi 4 septembrie la Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni.

Tricolorii vor fi în prim plan şi în meciul vedetelor, care va avea loc duminică seară, în jurul orei 19.00 şi la care vor mai participa Dorian de la Ha Ha Ha Production şi Alex Arginteanu, cel mai puternic om din România.

 

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile: Lazu, Agigea și Eforie Nord. Vezi când

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din incinta Complexului de tratare – înmagazinare–pompare Eforie Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi – 20 februarie 2020, în intervalul orar 09.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în Cartierul Nou din Valu lui Traian

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Soarelui, din localitatea Valu lui Traian, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 17 februarie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii din Cartierul Nou.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Luni, se oprește apa pe mai multe străzi din Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Poporului, din municipiul Medgidia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, luni – 17 februarie 2020, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Poporului, Republicii, Decebal, Kemal Agi Amet, Tudor Vladimirescu, Radu Negru și Tineretului.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: