Conecteaza-te cu noi

Politica

Rectificare bugetară. Cîțu promite bani mai mulți la Sănătate, Transporturi și Educație

Published

on

Transporturile, Sănătatea și Educația vor primi bani în plus la rectificare, a reiese din declarațiile lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice.

“V-am promis ca voi face lucrurile diferit și voi prezenta datele onest și transparent. Am alocat mai multe resurse pentru investiții. După 7 luni suma este de 20 miliarde lei.Bugetul pentru Ministerul Transporturilor este unul record. La Sănătate ne vom uita dacă va fi nevoie de suplimentarea resurselor. Vom fi pregătiți să asigurăm resursele suplimentare. Transporturile, Sănătatea și Educația sunt sectoarele de la care PSD tăia în fiecare an. Ministerul Muncii ale cel mai mare buget- are alocate sume suplimentare de peste 10 mld. lei. Am spus că vom crește pensiile. Da, le vom crește. Punctul de pensie va avea cea mai mare creștere. PSD nu a mărit niciodată punctul de pensie cu această sumă. În acest centoxt dificil, am reușit să crștem pensiile cu cea mai mare sumă cu care am putut. La Sănătate am alocat mai multe resurse. Au crescut cu aproximativ 45% sumele. Echipamente medicale, sporuri. Am suplimentat și stocurile”, a spus Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions