Connect with us

Administratie

Regulamentul de gospodărire, supus modificării. Uscarea rufelor la exterior, INTERZISĂ DOAR dacă imobilul este orientat către bulevarde și străzi

Published

on

Consilierii locali din Constanța vor trebui să își dea votul mâine, în ședința ordinară convocată de primarul Chițac, pentru proiect de hotărâre de pe ordinea de zi este cel referitor la modificarea şi completarea HCL nr.77/2021 pentru aprobarea “Regulamentului privind îmbunătăţirea activităţii de gospodărire, protecţia mediului, întreţinerea şi înfrumuseţarea municipiului Constanţa“. Proiectul de hotărâre inițiat de consilierii PNL și USR a fost depus cu multe luni în urmă și abia acum va fi supus la vot. Potrivit proiectului postat pe site-ul Primăriei, se vor aduce mai multe modificări la regulament. Printre acestea se numără faptul că uscatul rufelor va fi interzisă doar dacă spațiul de locuit este orientat către arterele importante.

„Este interzisă expunerea vizibilă, uscarea rufelor și montarea oricăror dispozitive în spații amenajate în afara spațiului de locuit orientat către arterele importante (bulevarde străzi) prin care se depreciază aspectul estetic al zonei“, se arată în proiectul de hotărâre care face referire la uscarea rufelor.

Până acum, uscarea rufelor în exterior era total interzisă.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta