Connect with us

Administratie

Regulamentul parcărilor va fi AMENDAT. Vezi ce modificări propun consilierii PNL și USR

Published

on

Consilierii PNL și USR au reușit să introducă pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 28 decembrie proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 123/2021 privind „Regulamentul de organizare și funcționare a părcărilor publice din municipiul Constanța”.

Potrivit proiectului, se prorogă termenul prevăzut la art 11 alin 4, 5 și 6 din HCL 123/2021 până la 31.12.2022

Art. 11

(4) Locurile de parcare rezervate de 5 ani sau mai mult anterior intrării în vigoare a prezentului regulament, nu se vor mai prelungi automat.

Advertisement

(5)Rezervarea fiecărui loc de parcare de reședință se va realiza o dată la 5 ani începând cu data la care platforma digitală este disponibilă și/sau cu data la care expiră abonamentul anual.

(6) Rezervarea locului de parcare de reședință se prelungește automat în fiecare an, dar nu mai mult de 5 ani, doar dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute la art. 10 alin (2). Dacă condițiile prevăzute la art.10 alin.(2) nu sunt îndeplinite, locul de parcare va deveni disponibil pentru rezervare pe platforma online.

Se prorogă termenul prevăzut la art 28 din HCL 123/2021 până la 31.12.2022

Art. 28

în termen de 3 luni de la data intrării în vigoare a prezentului regulament, administratorul parcărilor de reședință va centraliza pe o platforma on-line cererile de atribuire a unui loc de parcare de reședință, precum si locurile de parcare de reședințe.

Advertisement

Potrivit consilierilor USR, în continuare se lucrează la noi amendamente la regulamentul parcărilor, care vor fi introduse cel mai probabil în ședința CL din luna ianuarie. Aleșii USR spun că în ședința din 28 decembrie se vine doar cu amânarea unor articole care ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 ianuarie și ar fi creat un haos foarte mare.

Iată întregul proiect de hotărâre:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari—sedinta-28.12.2021/modif-hcl-nr-123000.pdf?sfvrsn=2

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement