Connect with us

Administratie

Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale în Constanța, supus dezbaterii publice

Published

on

Primăria Constanța a prezentat spre dezbatere și consultare publică proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L./427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.

„Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr.427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 29.11.2022, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare:

– pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență Decizională pe Legea 52/2003 – informare și consultare publică”;

– pe pagina de facebook www.facebook.com/Primăria Constanța.

Până la data de 12.12.2022 se pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr.427/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța supus transparenței decizionale. Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite în scris, utilizând serviciile CN Poșta Română, la sediul Primăriei municipiului Constanța situat pe bd. Tomis, nr. 51, sau prin mijloace electronice la adresa de e-mail  agenti.economici@primaria-constanta.ro.Atenție, șoferi. Din această seară intră în vigoare restricțiile de circulație a autovehiculelor în zona centrală“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta