Connect with us

Politica

Remus Cernea, primul candidat la alegerile prezidenţiale din 2024

Published

on

Nici nu a plecat Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, că unii politicieni deja au început să își facă planuri! Este și cazul lui Remus Cernea, care a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. El a mai candidat și în 2009, când a obținut sub 1%.

Remus Cernea, care a candidat independent și la alegerile prezidenţiale din 2009, a anunţat în cadrul unui interviu, că va candida la prezidențiale și în 2024.

„Da, este adevărat: mi-am anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024! Urmează o perioadă de construcţie pentru că va fi nevoie de o coagulare a forţelor politice pro-europene, pro-democratice și care să contracareze extremismul politic! Sunt perfect conștient de dificultăţile care vor fi de depășit și de efortul uriaș care trebuie făcut! Însă consider că toate acestea merită asumate pentru un mai bine pentru cetăţenii acestei ţări! O discuţie pe această temă cu domnul Sabin Gherman, este pe canalul de YouTube al domniei sale, este postarea de pe Facebook a lui Remus Cernea.

În 2009 a candidat la rezidențiale prima dată, din partea Partidului Verde. În 2012, a ieșit prlamentar de Constanța din partea USL. În 2014, Remus Cernea a candidat independent la prezidențiale. „Sunt primul politician din lume care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale şi care acceptă donaţii în bitcoin. Este o premieră mondială, din câte ştiu”, spunea Remus Cernea în urmă cu 8 ani, în timpul campaniei sale electorale.

„Sunt un om care dorește să contribuie la un mai bine pentru această țară. Nu sunt mesia, nu pretind că rezolv toate problemele, nu sunt un vânzător de iluzii. Dimpotrivă, sunt conștient de dificultăți iar apelul meu către oameni de a mă susține este un apel în primul rând la conștientizarea anilor grei prin care vom trece! Pentru a face față cu bine acestei perioade tulburi, va fi nevoie să ne apărăm valorile democratice!“, mai spune Remus Cernea.

 

Comments

comments