Conecteaza-te cu noi

Societate

Remus Zăgan, noul președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța

Published

on

remus zagan umc

Astăzi, 19 februarie, la Universitatea Maritimă din Constanța au avut loc alegeri pentru desemnarea viitorului președinte al Senatului. Și-au depus candidatura următoarele cadre didactice: Remus Zăgan, Cornel Panait și Ghiorghe Bătrânca.

În urma votului, Remus Zăgan a fost ales președinte. După primul tur de scrutin, acesta a fost la egalitate cu Cornel Panait.

La finalul celui de-al doilea tur, a ieșit câștigător prof. Remus Zăgan, cadru didactic al Facultății de Electromecanică Navală.

Reamintim că în data de 7 februarie, au avut loc alegeri la Universitatea Maritimă din Constanța pentru desemnarea noului rector. S-au înscris în competiție trei cadre didactice, respectiv conf. dr. ing. Ion Osmocea, conf. dr. ing.  Gabriel Mărgărit Raicu și prof. dr. ing. Costel Stanca.

Advertisement

În urma voturilor valabil exprimate, Gabriel Raicu s-a clasat pe prima poziție, cu 65 de voturi. El a fost urmat de Costel Stanca cu 28 de voturi, iar pe poziția a 3-a s-a clasat Ion Omocea, cu 11 voturi.

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions