Conecteaza-te cu noi

Actual

Reparațiile la digul de sud din portul Midia au fost finalizate

Published

on

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță că a făcut recepția la lucrările de reparații de la digul de sud din portul Midia. Valoarea lucrărilor, din fondurile proprii ale CN APM SA, este de 47.767.100 lei. Lucrările au început în luna noiembrie 2018, s-a reparat mantaua de blocuri și ulterior s-a completat cu stabilopozi noi, s-au refăcut coronamentul și panta taluzului prin completări cu blocuri de piatră pe partea dinspre port, informează sursa citată.

„Furtunile din ultimii ani au determinat o serie de deteriorări, fiind necesare lucrări importante de reparații. Digul de Sud al portului Midia este constituit dintr-un tronson vechi, executat înainte de anul 1953, de 1.400 m lungime, și tronsonul nou, executat după 1978, de 2.560 m lungime, în prelungirea tronsonului vechi; ultimul segment de cca. 100 m se termină cu muzoarul farului roșu, lungimea totală a digului fiind de 4.040 m.“, mai notează CN APM.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions