Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Repetiție pentru Sporting! Handbaliștii CSM Constanța, victorie cu Universitatea Cluj

Published

on

hadbal csm

CSM Constanța câștigă și face spectacol la Sala Sporturilor în meciul cu Universitatea Cluj din Liga Zimbrilor, scor 29-26 (15-11). Atmosferă frumoasă, meci cu multe goluri și o victorie fără emoții, chiar dacă handbaliștii noștri n-au făcut rabat de la efort pentru a învinge o echipă ambițioasă, care le-a pus probleme. Băieții lui George Buricea au forțat atât cât a fost nevoie pentru a lua cele 3 puncte. A fost testul perfect înainte de mult așteptatul duel cu Sporting Lisabona din EHF European League.

Au evoluat: Rusu, Vasile – Aliokhin 8 goluri, Drăgan 5, Stankovic 3, Ilie 3, Komogorov 2, Mourino 2, Rareș Ștefan 2, Caba 1, Ravnic 1, Susanu 1, Murtaza 1, Vegar, Nistor, Andrei. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, spectatorilor pentru susținere! Vă așteptăm la sală în număr și mai mare, să umplem tribunele la meciul cu Sporting! Marți, 24 Octombrie, de la 19.45! Hai, Constanța!

Sursa: csmconstanta.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions