Connect with us

Actual

Reprezentaţii în direct de la Delfinariul din Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la

Începând cu data de 11 martie, a fost suspendată activitatea la Delfinariu Constanţa, Planetariu și Acvariu.  A rămas deschisă doar secția Microrezervaţie Constanţa, cu recomandarea respectării regulilor sanitare impuse de această hotărâre.

Pe data de 14 martie, directorul general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj:

“Dacă nu puteți să veniți voi la noi, venim noi la voi.
Pentru că Delfinariul, Acvariu, Planetariul și Microrezervatia sunt închise și nu ne puteți vizita, ne-am gândit să ne “vizitam” online.  Delfinii noștri, Ni-Ni și Chan-Chan sunt bine sănătoase și se păstrează în formă prin antrenamentele cu antrenorii, fac atât comportamentele pe care le cunoașteți cât și comportamente noi, pentru ca atunci când ne vom revedea la Delfinariu să vă încânte cu prezența și abilitățile lor. Până atunci, personalul Delfinariului se asigură că ele sunt în cea mai bună stare de sănătate și protecție. Aveți grijă de voi pentru ca toate restricțiile să ne ajute să ne reluăm programul normal cât mai repede. Până atunci, noi o să păstrăm legătura cu voi online. Să ne vedem cu bine!”.

În cursul zilei de ieri, Adrian Bîlbă a postat pe pagina de Facebook:

“Ne-am alăturat campaniei #staiacasă!
Pentru prima dată, vei putea urmări în direct reprezentația celor doi delfini Ni-Ni și Chan-Chan. Transmisiunea va putea fi urmărită live sâmbătă și duminică, la orele 11.00 și 15.00.”.

Mai este puţin şi va începe cea de-a doua transmisiune live. Vizionare plăcută!

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Vergil Chițac, după câștigarea alegerilor locale de duminică: “PSD e istorie! Împreună construim Constanța Puternică”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

La scurt timp după oficializarea rezultatului votului pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac le mulțumește constănțenilor pentru vot și încredere și afirmă că PSD “este istorie în orașul Constanța”.

Iată mesajul:

“Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”

Citiți și:

Rezultate finale la alegerile locale: Vergil Chițac este primarul municipiului Constanța

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Rezultate finale la alegerile locale: Vergil Chițac este primarul municipiului Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Rezultate finale la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Vergil Chițac este noul primar al municipiului Constanța.

Candidatul susținut de PNL a obținut 28,49% din totalul voturilor valabil exprimate, Stelian Ion de la USR – PLUS a primit 24,31%. Primarul PSD al municipiului Constanța s-a situat abia pe locul al treilea la aceste alegeri și a obținut 24,19% din încrederea constănțenilor. Horia Constantinescu, candidatul PPUSL a obținut 5,04% din numărul de voturi valabil exprimate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mihai Lupu (PNL) câștigă alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

PSD Constanța pierde și conducerea Consiliului Județean Constanța. Mihai Lupu, candidatul PNL, este noul președinte al CJ Constanța. Conform rezultatelor parțiale publicate de BEC, Mihai Lupu a câștigat conducerea Consiliului Județean Constanța cu 36,33% din voturile valabil exprimate. Lupu este urmat de Felix Stroe, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER cu 23,43% din voturi, urmat de Alianța USR–PLUS care a primit 13,02% din încrederea constănțenilor cu dret de vot. Mai departe, PMP are 6.31% și Pro România 6,31%.

La nivelul județului, din cei 625.085 de alegători au votat 289.350 de constănțeni. Asta înseamnă: urban – 179.956 și rural – 109.394 din județul Constanța, adică 46,28%.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: