Connect with us

Actual

Restricție de circulație la Podul Borcea. O macara a acroșat parapetul metalic și a rămas imobilizată pe șosea

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei macarale ce a acroşat parapetul metalic şi a rămas imobilizată pe suprafaţa de rulare, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa se desfăşoară alternativ, pe o bandă, la kilometrul 145, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa.

Reamintim că, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Braţul Borcea, situat pe autostrada A2, la kilometrul 149+680 de metri, s-a închis calea 1 de rulare (sensul Bucureşti – Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanţa – Bucureşti), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 de metri – 148+015 metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement