Conecteaza-te cu noi

Politica

Rezeanu și Căliminte, din nou în Consiliul Local Municipal Constanța

Published

on

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a convocat, marți, Consiliul Local în ședință de îndată pentru a supune spre aprobare două proiecte de interes local. Este vorba despre aprobarea componenței Comisiei de evaluare și a Comisiei de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea noului proiect de management a Muzeului de Artă Populară Constanța și proiectul de hotărâre privind repartizarea unui spațiu de locuit construit de A.N.L. în regim de închiriere din recuperări. Nu proiectele au atras atenția celor veniți să participe la discuții, ci reîntoarcerea consilierilor Romeo Rezeanu și Horia Căliminte în forul de conducere municipal, după excluderea cu tam-tam din cadrul Partidului Național Liberal.

Astăzi, Rezeanu și Căliminte au susținut că vor vota “pentru constănțeni” și au explicat că exclud interesele de grup “ale unora sau altora”. “Nu pot să votez interesele de grup”, transmite Horia Căliminte.

 

Citiți și:

Advertisement

Romeo Rezeanu și-a recâștigat mandatul în instanță. “Fostul prefect și Huțucă știau că fac un abuz grosolan”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions