Conecteaza-te cu noi

Politica

Rezultate parțiale Ovidiu. George Scupra a câștigat detașat un nou mandat de primar

Published

on

george scupra

Alegerile locale de ieri, 9 iunie, din orașul Ovidiu au fost câștigate detașat de primarul în funcție George Scupra.

Potrivit rezultatelor parțiale, Scupra a obținut 66,2% din voturile valabil exprimate.

Din numărul total al alegătorilor înscriși – 13.260, s-au prezentat la vot 6.948 de persoane. Numărul total de voturi exprimate a fost 4.112, iar 117 voturi au fost anulate.

Numărul final de mandate obţinute de fiecare formaţiune politică va fi afişat după finalizarea procesului distribuire şi redistribuire a mandatelor de către birourile electorale.

Iată rezultatele:

  1. George Scupra, PNL – 66,2% (2.722 voturi)
  2. Iulian Leonte, PSD – 15,25% (627 voturi)
  3. George-Aurelian Sfrenț, USR – 7,34% (302 voturi)
  4. Bogdan-Alexandru Solomon, AUR – 7,13% (293 voturi)
  5. Petruța Crețu, SOS – 4,09 (168 voturi)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions