Connect with us

Politica

România – de la Cîțu la Cioloș. Este dorința președintelui Iohannis!

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că îl propune pe președintele USR Dacian Cioloș drept candidat pentru funcția de prim ministru.

Șeful statului a spus într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni după consultările cu partidele politice parlamentare că-l desemnează pe șeful USR Dacian Cioloș pentru funcția de premier. El a spus că în timpul consultărilor le-a reitereat partidelor politice importanța unor chestiuni care trebuiesc rezolvate indiferent cine guvernează. Este extrem de important să fie gestionată de situația pandemică, este foarte important să fie gestionată problema creșterii prețului la energie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!