Actual

România, înfrastructură rutieră pe… computer. CNAIR cumpără calculatoare în valoare de 200.000 de euro!

feb. 04, 2018 Mihaela Tîrpan

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că vrea să cumpere computere de birou. Valoarea pachetului pe care Compania care administrează infrastructura rutieră din România se ridică la suma de 915.000 lei (197.000), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). În ceea ce privește locul livrării echipamentelor tehnice, acesta este Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN), direcţia tehnică din cadrul CNAIR.

“Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat în ultimii 3 ani produse similare cu cele supuse procedurii, a căror valoare cumulată este de minim 457.500 lei, fără TVA”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 martie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 15 martie. De asemenea, data limită de evaluare a ofertelor este 12 aprilie.

În tot acest timp, în România europeană a anului 2017 nu a fost finalizat niciun kilometru de autostradă!

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!