Conecteaza-te cu noi

Politica

România, țara celor… 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executării pedepsei cu închisoarea

Published

on

Robert Turcescu, în calitate de deputat în Parlamentul României, a adresat, în data de 03.06.2019, o interpelare fostului ministru MAI, Carmen Dan, prin care solicita informații cu privire la numărul persoanelor care se sustrag pedepsei cu închisoarea. De asemenea, parlamentarul PMP de Constanța voia să mai știe și pentru ce fel de fapte au fost persoanele condamndate.

Robert Turcescu, deputat PMP Constanța

Iată documentul înregistrat la Camera Deputaților la începutul lunii iunie a.c.:

I8195A

Răspunsul a fost făcut public abia acum și este halucinant! Aproape 4500 de persoane se sustrag de la executarea pedepsei cu închisoarea.

Advertisement

“Din informațiile furnizate de către Inspectoratul General al Poliției Române, rezultă că la data de 12.06.2019, în baza de date “urmăriți” figurau 4.450 de persoane condamnate, pe numele acestora fiind emise de instanțele penale mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, se arată în document.

Care sunt motivele și de ce România a ajuns în situația asta, vă invităm să verificați documentele postate pe pagina sa de Facebook de către Robert Turcescu, deputat în Parlamentul României:

Un lucru este cert și parlamentarul constănțean trage concluzia pe care tot mai mulți români o transmit, în ultima perioadă, în spațiul public:

“Citiți și vă cruciți, document oficial, răspuns la o interpelare a subsemnatului adresată MAI: sunt 4.450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executării pedepsei cu închisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sunt urmărite la nivel național, iar 4.100 la nivel internațional. Aici sunt rețelele de trafic de carne vie, de droguri și multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul român!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions