Connect with us

Politica

Rovana Plumb: Nu mai acceptăm dublul standard

Published

on

Rovana Plumb, cea care deschide lista pentru alegerile europarlamentare a PSD, trage din nou un semnal de alarmă în privința produselor din import care pun în pericol sănătatea românilor.

„Domnul președinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptăm legume și fructe din import care pun în pericol sănătatea românilor! Autoritățile au demarat ample acțiuni pentru ca nimic nesănătos să nu ajungă pe mesele românilor. Vrem să fim o țară de primă clasă în Uniunea Europeană, nu o țară de mâna a doua! Vrem ca toți copiii din România să mănânce hrană sănătoasă și pensionarii să fie tratați cu medicamente de cea mai bună calitate. Nu suntem cu nimic mai prejos decât alte națiuni și e cazul să începem să arătăm tuturor acest lucru!”, a declarat Rovana Plumb.

Fostul ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb a arătat că românii pot consuma produse autohtone, sănătoase, contribuind astfel și la dezvoltarea agriculturii românești.

„Au fost numeroase controale prin care am încercat să stopăm intrarea pe piață a produselor care nu sunt sănătoase. Agricultura românească este în plină dezvoltare. Poate spune cineva că noi românii nu suntem în stare să producem ca să ne hrănim sănătos familiile noastre, copiii noștri? Acest lucru îl fac zi de zi cei din opoziție, care împreună cu Klaus Iohannis boicotează toate măsurile bune pe care guvernul PSD le ia pentru România. De aceea ne luptăm în continuare și vreau să felicit toți colegii europarlamentari care au votat directiva din Parlamentul European, dar trebuie să luptăm în continuare pentru eliminarea dublului standard la alimente și servicii.”, a menționat Rovana Plumb.

SURSA: antifakenews.ro

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Realizat de Asociația Puterea Civică

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!