Connect with us

Actual

S-a declanșat alarma de incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Ce au constatat pompierii

Published

on

În cursul nopții trecute, în jurul orei 3.00 s-a declanșat alarma de incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Apelul prin 112 a fost primit la ora 3.32 de la doctorul de gardă prin care semnala faptul că au fost efectuate verificări pe amplasament fără a se identifica motivul declanșarii alarmei de incendiu.

La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară și un SMURD B din cadrul Detașamentului “Fripis Marius Daniel” pentru verificări suplimentare. Până la acest moment nu au fost identificate surse de foc.

În urma recunoașterii efectuate la fața locului, nu au fost identificate probleme. Sistemul de detecție și alarmare la incendiu a fost declanșat de un senzor din zona salonului de tratament pacienți situat la etajul 2.

”La momentul declanșării alarmei, în salon nu se aflau pacienți sau personal medical. După repornirea sistemului de detecție și alarmare la incendiu, alarma nu s-a mai declanșat. Până la sosirea echipajelor de intervenție, cât și după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate.”, a declarat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!