Conecteaza-te cu noi

Actual

S-a furat un tomberon de gunoi de pe strada Hatman Arbore

Published

on

La data de 31 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secțiile 4 și 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în cartierele Abator, Poarta 6, CET, Medeea, Palas, Brătianu, Compozitorilor și Topolog.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 9 la H.C.L. 77/2001, 5 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 97/2005.

Totodată, a fost constatată o infracțiune și a fost identificată o persoană bănuită de comiterea acesteia.

Exemplu:

Advertisement

La data de 31 martie, polițiștii au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras tomberonul din fața imobilului situat pe strada Hatman Arbore.  La scurt timp, a fost identificat, în apropiere, un bărbat bănuit de comiterea faptei. Bunul sustras a fost găsit în posesia acestuia, recuperat și restituit persoanei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions