Conecteaza-te cu noi

Societate

S-a încheiat Campionatul Național de Haltere organizat în orașul Ovidiu. Ionuț Tucă a devenit campion național absolut

Published

on

Orașul Ovidiu a fost timp de trei zile capitala halterelor românești. În intervalul 27-29 septembrie, la Clubul Sportiv Orășenesc, situat pe strada Primăverii, nr. 2A, s-a desfășurat Campionatul Național de Haltere juniori I – sub 20 de ani – finala masculină și feminină. Competiția a fost organizată de Federația Română de Haltere.

A fost etapa finală a Cupei României, juniori U20, la care au participat 30 de cluburi din țară și 110 sportivi.

De la Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu au participat 3 atleți,  respectiv surorile Gabriela și Ioana Țurcanu la feminin și, la masculin, Ionuț Gabriel Tucă.

Sportivii ovidieni au obținut două titluri de vicecampion național la feminin, un titlu de campion național la masculin și 9 medalii – 5 din argint și 4 din aur.

Advertisement

Ionuț Gabriel Tucă a devenit campion național absolut, după ce a obținut trei medalii din aur la probele smuls, aruncat și total.

O altă medalie din aur a fost obținută de Gabriela Țurcanu, care a reușit să câștige și 2 medalii din argint. Sora ei, Ioana, a obținut 3 medalii de argint.

”Competiția s-a desfășurat în condiții optime, iar sportivii au fost experimentați, ținând cont și de vârstă – respectiv 20 ani. Ioana Țurcanu a participat la categoria 76 kg, sora ei – Gabriela –  evoluat la categoria +87 kg, iar Ionuț Tuca a participat la 102 kg.

Mulțumesc pentru sprijinul direct al domnului primar George Scupra, al tuturor consilierilor, al clinicii OCH. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor colegilor antrenori care au participat și au și organizat spectacolul în deschiderea concursului, fiind o surpriză plăcută pentru cei prezenți!”, a precizat Eduard Simineanu, antrenor al lotului de haltere de la CSO Ovidiu.

Simineanu a ținut să îl felicite și pe Vlad Cepreaga, sportiv descoperit și format la Ovidiu, care însă acum evoluează pentru CSM Bistrița. Acesta a concurat la categoria 96 kg și a obținut  trei medalii de argint și titlul de vicecampion național.

Advertisement

Este important de precizat faptul că Ionuț Tucă a fost convocat la lotul național, care intră în pregătire în baza sportivă Complex ”Lia Manoliu”, iar în perioada 15-25 octombrie a.c.  va participa la Campionatul European din Albania,  Juniori U 20.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions