Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

S-au dublat încasările la punctul de lucru din centrul comercial Vivo

Published

on

 

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța mulțumește contribuabililor care au optat pentru plata cu cardul la centrul comercial Vivo. Având în vedere suma de 211.963 lei, încasată până în prezent, comparativ cu 117.264 lei din aceeași perioadă a anului 2016, se observă o dublare a sumelor achitate în anul curent. Pe această cale, amintim că standul este deschis din data de 23 ianuarie 2017, de luni până duminică, în intervalul orar 1000-2200, tocmai pentru a veni în sprijinul constănțenilor care doresc achitarea impozitelor și taxelor locale prin intermediul cardului bancar. De asemenea, la punctul de lucru menționat se pot obține și informații fiscale, respectiv eliberarea datelelor de identificare pentru aplicația E-tax împreună cu brelocul “SPIT online”.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions