Connect with us

Actual

S-au înmulțit șoferii beți și/sau fără permis de conducere! Au fost prinși 8 în numai două zile!

Maria Ionescu

Publicat

la

 

De multe ori v-am prezentat diferite accidente rutiere, mai mult sau mai puțin grave, comise de către șoferi care fie erau băuți, fie nu dețineau permis de conducere pentru nici o categorie. Din păcate, în ultima perioadă s-a înmulțit foarte mult numărul acestora, iar șansele de a se produce accidente rutiere au crescut exponențial. Astăzi, IPJ Constanța a precizat că, în numai două zile, respectiv 29 și 30 septembrie, au depistat opt persoane care conduceau autoturisme și fără permis și/sau băuți. La data de 30.09.2017, ora 15.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mereni l-au depistat pe A.V.-V, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Topraisar – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Drumul Constanței din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La data de 30.09.2017, ora 16.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe Ș.A.-G., în vârstă de 27 de ani, din municipiul Galați, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La data de 30.09.2017, ora 02.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.C.-I., în vârstă de 31 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Pelicanului din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La data de 30.09.2017, ora 01.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.G.-C., în vârstă de 20 de ani, din localitatea Tîrgușor – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Pelicanului din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La data de 30.09.2017, ora 13.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu l-au depistat pe C.I.-B., în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nordului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La data 30.09.2017, ora 03.00, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa l-au depistat pe M.D.-G., în vârstă de 31 de ani, din localitatea Ion Corvin – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La data 29.09.2017, ora 23.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa l-au depistat pe M.G.-C., în vârstă de 24 de ani, din localitatea Petroșani – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La data 29.09.2017, ora 23.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.A., în vârstă de 38 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism, pe strada Sănătății din Năvodari, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Au fost întocmite dosare penale pe numele celor opt inconștienți – poate așa se vor trezi că și-au distrus viața pentru a conduce mașina, chiar dacă nu aveau voie.

Comments

comments

Actual

Constanța. Accident rutier între un autobuz și un autoturism

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Cu puțină vreme în urmă, pe b-dul Ferdinand din  municipiul Constanța a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Potrivit ISU Constanța, în accident  au fost implicate un autoturism și un autobuz. O persoană, care era pasager în autobuz, a fost rănită.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Ministerul Economiei anunță că România are stocuri de gaze și energie electrică pentru iarnă

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri anunță că Romania are pregătite stocurile pentru a asigura consumul de gaze naturale și energie electrică pentru perioada sezonului rece şi-a pregătit stocuri suficiente de gaze naturale și de combustibili pentru producția de energie electrică, astfel că nu se întrevăd probleme în asigurarea consumului la iarnă.

„A avut loc, ieri, prima întâlnire a Comandamentului Energetic de Iarnă gestionat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. În cadrul acesteia, s-au trecut în revistă stadiul pregătirilor de iarnă și măsurile întreprinse de operatorii economici din sectorul energetic care au obligații în acest sens. Astfel, s-a constatat că măsurile obligatorii privind nivelul de siguranță și securitate sunt îndeplinite, nivelul stocurilor de gaze naturale și cărbune, precum și nivelul lacurilor de acumulare aflându-se în parametri corespunzători:

În depozitele de stocare a gazelor naturale se găsesc 2,9 miliarde metri cubi;

Stocurile de cărbune sunt la un nivel de 820 mii tone;

În ceea ce privește stocurile de combustibili, fata de anul precedent, atât stocurile de lignit, cât și volumul de gaze înmagazinat au valori superioare;

Gradul de umplere al acumulărilor hidroenergetice este în valoare medie de aprox. 80%, iar debitul Dunării este de cca. 7000 mc/s (în secțiunea Porțile de Fier);

La grupurile generatoare se află în finalizare ultimele lucrări de reparații/remediere;

Operatorii de distribuție energie electrică și gaze naturale sunt pregătiți, de asemenea, cu stocuri de rezervă, în caz de necesitate.

Din acest punct de vedere, nu se întrevăd probleme în asigurarea consumului de gaze naturale și de energie electrică în perioada sezonului rece. Funcționarea sigură și stabilă a Sistemului Energetic Național dar și a întregului sector energetic din România, reprezintă o prioritate majoră din sfera de obiective principale ale Guvernului în contextul perioadei de iarnă 2020-2021.“, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Bărbați reținuți pentru tâlhărie. Au agresat un paznic și au furat dintr-un grajd

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul  zilei de ieri, doi bărbați au fost reținuți de către polițiștii din Medgidia sub acuzația comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.  Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 27, respectiv 29 de ani.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în cursul nopții de 18/19 octombrie, în jurul orei 2.00, cei doi au ajuns în extravilanul comunei Peștera, la un grajd în care erau ținute vite și obiecte de harnașament.

Aceștia l-au agresat pe paznic, un bărbat în vârstă de 56 de ani, i-au luat telefonul mobil și au pătruns în grajd. De acolo au furat mai multe obiecte pentru harnașament, două ciocane, o seceră, precum și de două bovine.

Prejudiciul a fost recuperat integral și înapoiat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pe bărbații în cauză pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: