Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

„Să ne cinstim bunicii“ – Eveniment multietnic organizat cu ajutorul Primăriei Mihail Kogălniceanu

Published

on

camin cultural kogalniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu îi invită pe locuitori în 18 februarie, de la ora 14:00, la spectacolul multietnic „Să ne cinstim bunicii“. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din comună.

„Bunicii , ființe speciale și pline de afecțiune, ne-au adus bucurie și înțelepciune de-a lungul anilor. Ei sunt un stâlp de sprijin, un izvor de dragoste necondiționată și o prezență caldă în viețile noastre. În fiecare zi avem ocazia de a ne arăta recunoștința și iubirea noastră față de ei, și ne-am gândit că , unul dintre cele mai frumoase moduri de a face acest lucru este prin organizarea unui eveniment cultural care să le amintească cât de mult îi stimăm.

Duminică, pe data de 18 FEBRUARIE începând cu ora 14:00 vă așteptăm la un spectacol dedicat vouă, bunicilor COMUNEI MIHAIL KOGALNICEANU , loc unde avem privilegiul de a trăi în acest spațiu multietnic și multicultural, un spațiu îmbogățit de tradițiile și obiceiurile fiecărei comunități etnice pe care le vom scoate in evidentă prin momente artistice și bucate tradiționale!“, notează Primăria Mihail Kogălniceanu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions