Connect with us

Stiri

Sa traiasca facebook: aflam ca vom plati 250lei/gcal. Si ca va veni caldura!

Maria Ionescu

Publicat

la

Cum nu toata lumea detine un computer sau o pagina de facebook ( desi este foarte la moda!), va aducem la cunostinta ca, in cursul acestei seri primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau  a postat un anunt care vizeaza zeci de mii de constanteni. Potrivit paginii Primariei Constanta, alesul urbei scrie: „ 250 lei/gigacalorie. Așa cum am promis, acesta este prețul pe care îl vor plăti constănțenii și în această iarnă. Astăzi am finalizat prognoza și calculele bugetare pentru sezonul rece 2016-2017. Voi iniția proiectul de hotărâre și voi propune consilierilor locali să aprobe prețul de 250 lei începând chiar cu această lună.
Mă bazez pe sprijinul consilierilor PSD și PMP, de la ceilalți aștept seriozitate, maturitate și înțelepciune, nu vorbărie multă și abțineri curajoase la comandă.” Cum era de asteptat, comentariile cititorilor au inceput sa apara: “Asa da ,!Acum mai putem vorbi.”, scrie o doamna.”.  Parca.. 250 suna mai bine decât 430;) vedem cum trecem si de iarna 2016-2017:))) de ieri se tot sparg țevi,tronsoane etc….”, posteaza alta! Cele doua postari sunt facute sub nume imaginare, la fel ca si al treilea, care este semnat de Baba Ana: “Dupa alegerile parlamentare sper să rămână 250 lei utilitățile în Constanța sunt foarte scumpe față de alte orașe din România !” Dar asta nu este tot. In cursul serii trecute, tot pe pagina de facebook, doar ca nu cea a primariei, ci a sa personala,  primarul Decebal Fagadau posta un alt comunicat, care viza de asemenea intreaga populatie a municipiului. “Chiar dacă doar 4 asociații au cerut acest lucru, am solicitat RADET și Electrocentrale Constanța să furnizeze căldură pentru constănțeni. De mâine dimineața începe furnizarea agentului termic, astfel încât spre prânz primele zone (cele din apropierea CET-ului) vor fi încălzite. Întrucât canalul termic are peste 220 de km, căldura va ajunge în tot orașul în cursului nopții de mâine (18 spre 19 octombrie).” Acestui comunicat i-au aparut cateva zeci de mesaje, de aceasta data semnate. Iata ce scrie Bortes Moina, lucru pe care il pot confirma personal: „Tomis Nord nu are caldura!” Ciobanu Carmen este suparata ca lipseste apa calda: „Apa calda cand ne dati? Noi nu avem apa calda de trei luni. Chiar va batei joc de noi!  Laur Munteanu scrie: ”Copy-paste : Prietene Primar ! Este 19.10.2016, ora 15.17 si caloriferul mi-e rece, trist si gol ! Cum a ramas cu furnizarea agentului(secret poate) termic??? Mai tinem mult copiii in frig ? Multumesc pentru un eventual (si putin probabil) raspuns.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: