Connect with us

Stiri

Să vii la mare și să fii jefuit! Asta au pățit mai mulți turiști cazați într-un camping din Mamaia!

Maria Ionescu

Publicat

la

Potrivit propriei pagini de internet, campingul Holiday GPM, clasificat 3 stele, este situat în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Aici există spațiu pentru camparea a 270 de corturi și 30 de rulote, dar sunt și 37 de căsuțe și 14 vile dotate cu aer condiționat, frigider și televiziune prin cablu. Este un camping foarte căutat de turiștii români și străini și nu prea au existat probleme. Până în cursul nopții trecute, când liniștea turiștilor cazați aici a fost spartă de apariția mai multor hoți. Potrivit Inspectoratului Județean de poliție, în noaptea de 24/25.07.2017, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri de la turiștii cazați în campingul GPM astfel : – unui turist din Bucuresti suma de 3000 de dolari și un telefon mobil marca Asus Zenton 3 Ultra dintr-o rulotă. Din cercetări, polițiștii au stabilit că autorii au pătruns pe ușa de acces lăsată deschisă. Unui alt turist din București i-a fost furată suma de 2800 lei din rulota, autorii au pătruns pe un geam lăsat deschis. Un turist din Galați a reclamat furtul dintr-o autoutilitară Volkswagen a sumei de 260 ron și a unui telefon mobil Samsung Galaxy A5. Și în acest caz autorii au pătruns pe portiera stângă față ce fusese lăsată neasigurată. Un alt turist din Galați reclamă furtul sumei de 1200 lei si a unui telefon mobil Samsung Galaxy J5 din autoturismul marca Dacia Logan – autorii au pătruns prin fortarea butucului portierei dreapta față. Societatea în cauză avea obligația conf Legii 333 să asigure paza și proțectia bunurilor, ceea ce nu a realizat corespunzator. În cauză, anterior polițiștii din Năvodari au efectual control la societatea comercială privind respectarea Legii 333, au pus în vedere să se remedieze problemele constatate, iar ieri au sanctionat-o cu 2000 lei pentru nerespectarea dispozitiilor anterioare ale polițiștilor , iar pe unicul paznic cu 100 lei. De asemenea, se fac cercetari în 4 dosare penale pentru identificarea și tragerea la răspundere a autorilor și recuperarea prejudiciului.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Constanța. Avarie la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru înlocuirea unui tronson de 4 m din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, porțiunea delimitată de str. Chiliei și bd. Mamaia, astăzi – 24 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor se va impune întreruperea furnizării apei în intervalul de timp menționat, către consumatorii de pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul delimitat de str. Chiliei și bd. Mamaia, precum și celor de pe străzile adiacente.

”Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic blocat parțial pe strada Mihai Eminescu din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Alexandr  S. Pușkin, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Mihai Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Decebal și Alexandr  S. Pușkin, astăzi, 21 octombrie, în intervalul orar 08.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA S.A. Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, a precizat Biroul de presă.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Cădere de tensiune la Stația de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 15 octombrie 2020, în jurul orei 9.20, Stația de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele nu au mai putut  funcționa. Până la remedierea avariei, alimentarea abonaților deserviți se va face prin cădere liberă din rezervorul de la nivelul stației.

În această situație, utilizatorii din localitățile Culmea și Oituz, dar și Aeroportul Internațional, Baza militară, Societatea Avicola și Grupul Social Ceres din localitatea Mihail Kogălniceanu vor avea apă cu presiuni scăzute.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei la parametri optimi.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: