Conecteaza-te cu noi

Politica

Săbiile din interiorul PNL se ascut la… terasă. Orban decide soarta PNL Arad la masă cu Traian Igaș și alți apropiați

Published

on

Săbiile din interiorul PNL se ascut, în această perioadă, în toate filialele. Ludovic Orban, actualul președinte al liberalilor, și Florin Cîțu, premier și cel care și-a propus să îi ia funcția lui Orban la Congresul din 25 septembrie fac pelerinaj la masa acestuia.

Ordinea.ro v prezintă modalitatea aleasă de actualul lider al PNL de a tranșa rezultatul votului. Ludovic Orban s-a întâlnit, vineri după amiază, la terasă cu Traian Igaș, fost ministru al Administrației și Internelor din partea PDL în Cabinetul Boc și cunoscut apropiat al liderului PNL și mai mulți lideri locali liberali.

 

 

Advertisement

Actualul președinte al PNL nu s-a arătat deranjat de faptul că este fotografiat, dimpotrivă. Orban le-a transmis celor care l-au făcute atent de intenția clienților de la terasă că pot filma sau fotografia fără nicio problemă. Totuși, Orban are grijă să se ascundă – dacă putem folosi acest termen – langă colegul de discuție îmbrăcat în camașă albă.

Atât președintele partidului, Ludovic Orban, cât și premierul, Florin Cîțu, au confirmat prezența la alegerile PNL Arad care se gor desfășura vineri după masa. Cei doi lideri liberali vor asista, așadar, la alegerea noii conduceri a PNL Arad. Alegerile nu se anunță a fi unele cu probleme, pentru fiecare poziție existând câte un candidat agreat de toți liberalii. Europarlamentarul Gheorghe Falcă este cel care va candida pentru un nou mandat de președinte PNL Arad, al treilea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions