Actual

Sâmbătă, expoziția ”Lumea Florilor” la Delfinariul Constanța

iun. 22, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de sâmbătă 23 Iunie, de la ora 10, la Delfinariu va avea loc o expoziție de lucrări din ceramică ”Lumea Florilor”, alcătuită din operele elevilor Cercului de Ceramică din Constanța.

Cercul de Ceramică funcționează în cadrul Palatului Elevilor și, potrivit propriei descrieri, este locul ideal în care vă puteți descoperiti potențialul creativ.

”Avem 3 cuptoare electrice pentru arderea lucrărilor si glazurarea lor la temperaturi până la 1200°C si punem la dispozitia tinerilor artisti un atelier spatios, flexibil si dotat adecvat. Înscrierea si participarea la cercul nostru sunt GRATUITE.!”, se precizează pe pagina oficială.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!