Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Sâmbătă, la Universitatea Ovidius se desfășoară Festivalul Japonez Sakuranbo

Published

on

Poster Sakuranbo Matsuri

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Asociația Sakuranbo, organizează sâmbătă, 18 mai, Festivalul japonez Sakuranbo, un eveniment cultural care îmbină tradiția și modernitatea culturii japoneze. Festivalul se va desfășura între orele 10.00 – 14.00, în campusul universitar – Corp A (Aleea Universității, nr.1), și se adresează studenților, cadrelor didactice și publicului larg, interesați de arta, obiceiurile și filozofia niponă. Vizitatorii vor putea participa la ateliere interactive de shodo (caligrafie), sumi-e (pictură în tuș), desen în stil manga, origami și cosplay și vor putea proba yukata, vestimentația tradițională japoneză de vară.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc mai multe activități permanente, în intervalul orar 10.00 – 14.00, respectiv: atelier de Origami și Tanzaku, Yukata, Cosplay și desene în stil Manga, Shodo – caligrafie japoneză și mâncare japoneză.

Potrivit Biroului de presă al Universității Ovidius, vor avea loc și activități temporare (cu înscriere): Atelier de SUMI-E, în intervalele orare 10.30 – 11.30 și 12.00 – 13.00, precum și un Atelier de MANGA, în intervalele orare 10.30 – 11.30 și 12.00 – 13.00.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions