Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Sâmbătă, un nou protest în fața Prefecturii!

Published

on

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, este anunțat un nou protest în fața Prefecturii Constanța. Nu știm câtă lume va fi prezentă dar  vom vedea. De această dată, organizatorii sunt Asociația Constanța Ia Atitudine. Iată comunicatul lor:  ”Ne declarăm nemulțumiți de iluminatul public, deszăpezirea pe perioada iernii, lipsa registrului spațiilor verzi, emiterea de autorizații de construcție haotice, faptul că gurile de canalizare nu sunt aduse la nivelul părții carosabile, prețul apei, împrumutul a 25 de milioane de euro pentru achiziția unor autobuze diesel în locul unora electrice, lipsa pistelor pentru bicicliști, mobilitate urbană defectuasă  (lipsa trotuarelor și a rampelor pentru persoanele cu dizabilități), sincronizarea semafoarelor, reglementarea opririlor maxi taxi, parcari sub/ supraterane, o sala polivalenta, un patinoar,o sala de teatru / opera , renovarea școlilor, amenajarea de spații pentru practicat sportul in aer liber, curătenia in oraș, reamenajarea parcurilor, atragerea de investitii, dezvoltarea economico- financiara a orasului. Asociația Constanța Ia Atitudine trage un semnal de alarmă la modul cum Primăria gestionează aceste situații, și vă propune o întâlnire în semn de protest sâmbătă ora 18.00 în fața Prefecturii ,pentru a arăta că nu suntem indiferenți la problemele cu care se confruntă orașul nostru.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions