Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Săptămâna Școală în Siguranță. Vezi ce acțiuni au desfășurat polițiștii constănțeni

Published

on

scoala in siguranta

În perioada 14-17 mai a.c., Poliția Română  desfășoară, la nivel naţional, evenimentul “Săptămâna Școală în Siguranță”, în contextul în care violența școlară reprezintă una dintre provocările cu care se confruntă elevii din unitățile de învățământ preuniversitar. Activitatea se desfășoară pentru conștientizarea de către părinți, cadre didactice, elevi, precum și la nivel de societate, în ceea ce privește necesitatea asigurării siguranței copiilor, concomitent cu creșterea gradului de siguranță în mediul școlar.

Astfel, la data de 14 mai a.c.,  polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității s-au aflat în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale nr. 12 “B.P. Hașdeu” și Școlii Gimnaziale nr. 39 ”Nicolae Tonitza” din municipiul Constanța.  În acest context, polițiștii au susținut o serie de activități pentru prevenirea violenței în mediul școlar, purtând discuții libere cu elevii privind implicațiile faptelor săvârșite cu violență, dar și cum pot gestiona situațiile de risc, astfel încât să nu fie expuși unor situații vulnerabile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions