Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Sărbătoare la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Au fost aprinse luminile din bradul de Crăciun

Published

on

brad baza
Aseară a fost sărbătoare la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. A fost oficiată ceremonia de aprindere a luminilor în Bradul de Crăciun. La eveniment au participat români, americani, canadieni, francezi și italieni. De asemenea, au fost prezenți și copii, care s-au bucurat de momentul festiv.
”Într-un loc plin de simbolism, la ceas de seară, a avut loc ceremonia de aprindere a luminilor în Bradul de Crăciun într-o comunitate formată predominant din români, americani, canadieni, francezi, italieni.
Cu origini și semnificații diferite ale pomului de Crăciun și ale decorațiunilor tradiționale pentru personalul militar și civil dislocat în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu dar și pentru membri ai comunității locale, este clar că acest reper verde pentru întreg anul, simbolizează ceva grozav pentru toti cei prezenți: spiritul Crăciunului și dragostea de familie.
În cadrul ceremoniei au fost recitate într-un singur glas de către toți colegii prezenți alături de copii din comunitatea locală cantece și colinde în limba română și în limba engleză.
In jurul bradului în seara trecută o mare familie s-a consolidat pe fondul unui schimb cultural continuu și profund pentru a da farmec și consistență unei noi dimensiuni a misiunii nobile primite.
Sărbători cu bucurii!”, au scris reprezentanții bazei militare pe pagina de facebook.
brad baza

brad baza

Foto: Sg.maj. Narcisa Maria Tuță

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions