Connect with us

Societate

Șase sportivi de la CSO Ovidiu participă la competiția județeană de haltere

Published

on

cso ovidiu haltere

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, în cadrul sălii de haltere ce aparține Liceului cu program sportiv ”Nicolae Rotaru” din Constanța va avea loc sâmbătă, 3 Iunie, competiția de nivel județean calificări juniori 9/12 ani și 13/15 ani, cu participarea a trei secții de haltere respectiv, LPS Nicolae Rotaru, CSO Ovidiu și Farul Constanța.

Această competiție adună aproximativ 30 de sportivi, juniori dornici de afirmare și viitori campioni la nivel național!

Din partea CSO Ovidiu participă 6 sportivi, respectiv patru băieți și două fete. Este vorba despre Victor Oțetaru – categoria 28 kg, Eduard Manole, categoria 32 kg, Florentin Vasile, categoria 36 kg,  George Tingan, categoria 40 kg, iar la feminin participă Andreea Lemnaru, categoria 28 kg, și Nicoleta Dulce, categoria 36 kg.

Competiția va fi organizată și cu implicarea DJTS Constanța, care va oferi premii și diplome celor prezenți la competiție.

De menționat că sportivii Nicoleta Dulce, Andreea Lemnaru și George Tingan sunt selecționați în lotul României de juniori 3 la nivel național și vor participa la diferite stadii de pregătire pentru cei mici puse la dispoziție de către FRH România.

La această competiție va participa ca instructor sportiv și  Gabriela Țurcanu, multiplă campioană națională, care cochetează cu o viitoare carieră de antrenor!

Reamintim că ei au fost selecționați în lotul României de juniori 3, datorită rezultatelor bune la nivel național – este vorba despre câștigarea a două cupe ale României la jun 3 și peste douăzeci de medalii.

Mult succes tuturor!

”Mulțumim Primăriei orașului Ovidiu, domnului Primar și, în mod deosebit, spitalului OCH din Ovidiu, care asigură sportivilor cele mai bune metode de recuperare rapidă, vitaminizare și echipament de cea mai bună calitate!”, a precizat antrenorul Eduard Simineanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!