Actual

Scandal cu zeci de oameni în Constanţa! Un bărbat care conducea o căruţă a fost amendat şi încătuşat

mart. 19, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, poliţiştii locali din Constanţa au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul I.C Brătianu, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Dezrobirii, Strada Industrială, Cartier Poarta 6, Cartier CET, Cartier Palazu Mare.

Pe parcursul activității, ca urmare a sesizării făcute de către un cetățean pe aplicația whatsapp, a fost depistat pe trotuarul aferent intersecției Bulevardului I.C Brătianu cu Strada Theodor Burada un atelaj hipo.

În momentul în care conducătorului vehiculului cu tracțiune animală i-au fost aduse  cunoștintă prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice, acesta a devenit recalcitrant chemand mai multe persoane în ajutor și  instigându-le  la dezordine publică.

Aproximativ 15-20 de persoane au distrus atelajul pentru a nu-l preda autorităților administrației publice locale.

S-a intervenit în forță, bărbatul a fost extras din rândul susținătorilor săi, încătușat și condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală.

Aici i s-a aplicat o amendă în valoare totală de 2505 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale O.U.G Nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

“Facem precizarea că în orice astfel de situații vom acționa cu fermitatea necesară, atfel încât nicio abatere constatată să nu rămână  nesancționată, desigur în limitele și formele prevăzute de lege.

Recomadăm tuturor persoanelor să adopte o conduită civică corespunzătoare și să respecte dispozițiile polițiștilor locali pentru a nu fi necesară folosirea forței sau a mijloacelor din dotare.”, precizează Biroul de presă al Poliţiei Locale Constanţa. (Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!