Actual

Scandal în cartierul Henry Coandă! Poliţiştii au folosit forţa

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

În cursul serii trecute, în jurul orei 22.50, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală a intervenit pentru verificarea unei sesizări privind o persoană care tulbură liniștea locatarilor blocului HC 11 din cartierul de locuințe sociale Henry Coandă.

Din păcate, persoana în cauză nu s-a conformat măsurilor dispuse de către lucrătorii instituției, continuând să fie agresivă. Din acest motiv, poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la folosirea forței  și a mijloacele din dotare conform prevederilor legale.

Pentru faptele sale, bărbatul în vârsta de 35 de ani a fost sancționat contravenţional cu suma de 600 lei, bani pe care am fi surprinşi să aflăm că îi va achita vreodată. Din fericire, nu toţi locatarii cartierului au fost deranjaţi de scandal şi asta pentru că în zonă sunt nu mai puţin de 18 blocuri.

“Recomandăm tuturor persoanelor să adopte o conduită civică corespunzătoare si să respecte dispozițiile polițiștilor locali pentru a nu fi necesară folosirea forței sau a mijloacelor din dotare.”, precizează reprezentanţii Poliţiei Locale. (Foto: Cuget Liber)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!