Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Scandal în Ministerul Educației! Ligia Deca, înregistrată în timp ce povestește cum angajaţii şterg comentariile negative care o vizează

Published

on

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a fost înregistrată în timp ce se arată deranjată de comentariile negative care o vizează şi care sunt postate pe internet. În înregistrarea audio difuzată de B1 TV, se aude cum Deca povesteşte că angajaţii „de la Comunicare” din cadrul ministerului şterg aceste comentarii.

„Cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, mărturiseşte Deca.

În înregistrarea audio se aude cum Ligia Deca se plânge de comentariile negative care îi vizează nu doar activitatea de ministru, ci şi persoana.

„Atunci când postez ceva referitor la activitatea mea de ministru… Sigur, colegii mei de la Comunicare se ocupă să şteargă astfel de lucruri, dar sunt foarte multe înjurături, atacuri la persoană, neadevăruri, chestiuni care ţin de caracteristicile mele fizice sau de cum mă îmbrac sau de familia mea şi aşa mai departe.

Deca: Dacă n-apucă să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ

Şi eu sunt un adult care ştiu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, ştiu că nu e vorba despre mine şi, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, spune Ligia Deca. Potrivit sursei citate, afirmaţiile ar fi fost făcute miercuri, în cadrul unei dezbateri care ar fi trebuit să aibă loc la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Capitală, pe tema modului în care tinerii ar trebui să folosească internetul în aşa fel încât să fie în siguranţă. La ceea ce trebuia să fie dezbaterea organziată de „Salvaţi Copiii” pe tema Ghidului utilizării în siguranţă a internetului au participat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, cel al Justiţiei, Alina Gorghiu şi ministrul Familiei, Natalia Intotero, iar toate cele trei deţinătoare de portofolii ministeriale şi-au susţinut discursurile şi au plecat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions